Združenje trgovcev mesta Ljubljana

Novice


Arhiv: Prijave k sodelovanju z ZTML, decembrska nagradna igra

Vabimo vse trgovce mesta Ljubljana, da se nam pridružijo pri decembrski marketinški aktivnosti!

Spoštovani kolegi,

decembrski čas se hitro bliža in Združenje trgovcev mesta Ljubljana (ZTML) vas vabi, da se priključite nagradni igri, katere dobitnika bo 31.12.2012 izžrebal župan Zoran Janković. (natančnejše obvestilo o nagradni igri boste izvedeli po zaključku sprejemanja prijav)

Dogovor med trgovci je, da bodo trgovine v decembru (vsaj v večini) odprte od ponedeljka do vključno sobote do 20. ure. Prosimo, da ob prijavi sporočite tudi odprtost svoje trgovine.


Zaradi lažje komunikacije in kasnejše organizacije, vas vljudno prosimo, da na spodnji naslov pošljete svojo prijavo in odločitev sodelovanja z ZTML, glede na možne variante:

A)Postal bom član, pošljite mi prosim ponudbo in pristopno izjavo

B)Sodeloval bom kot sponzor, s plačilom letne premije (individualni dogovor o višini)

C)Sodeloval bom samo ob marketinških, oglaševalskih akcijah in takrat prispeval s plačilom oglasa za posamezno trgovino (100 EUR po trgovini)

Prosim za vaše prijave na e naslov polona.mezan@gzs.si ali telefonsko na št. 01/58 98 103 ali 051 273 860 najkasneje do torka 30.10.2012.

 

S spoštovanjem in lepimi pozdravi,

Janko Mlakar, l.r                                                                                     .Mag. Vida Kožar, l.r.

Predsednik IO ZTML                                                                                 Direktorica  GZS PTZ    

 

Fotogalerija