Združenje trgovcev mesta Ljubljana

Novice


Arhiv: Oznake - tekstila in svetovanje na področju tekstila

Trgovcem s tekstilom in ostalim svetujemo, da se registrirajo na spletnih straneh OZNAKE TEKSTILA saj tu najdejo mnogo koristnih informacij v zvezi z nego, vzdrževanjem in označevanjem tekstila.

Prihaja čas "čarobnih" dni. Čas lepih in veselih misli, čas dobrote in čas obdarovanja. Božiček in Dedek mraz imata polne roke dela. Medtem ko se pripravljata na dolgo pot, škratki zavijajo darila. Jelenček Rudi preiskuša svoj rdeči nos, gospa Mraz pa peče piškotke, sladkorne palčke in ostale dobrote za otroke. Verjamete v te čarobne dni? Mi verjamemo. Še več! LETOS BOMO PALČKOM POMAGALI IN V DARILA POLOŽILI 10% PRAZNIČNI POPUST NA VSE NAROČNIŠKE PAKETE. Vam je darilo všeč? Potem pa le pohitite. Dokler prihajajo darila in še malo čez, lahko izkoristite popust.

Pišite nam na info@oznake-tekstila.si Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , in poklonili vam bomo kodo za 10%-ni popust pri naročniških paketih. Ponudba velja od 18.12.2012 do 11.1.2013!
 

 
 

Fotogalerija