Zapri

Novice


Arhiv: Sneženi možakar trgovcev mesta Ljubljana je zaključil svoj obhod

V nakupovalnih špicah se je Sneženi možakar Združenja trgovcev mesta Ljubljana sprehajal po centru Ljubljane in razveseljeval kupce, Ljubljančane in ostale mimoidoče s sladkarijami, svojo podobo in seveda: POPUSTI!

Namen Združenja je povezati čim večje število trgovcev v mestnem središču Ljubljane, da bodo preko Združenja lažje in učinkovito uresničevali skupne interese in ustvarjali boljše pogoje poslovanja. Prav tako bo Združenje  kompetenten sogovornik mestnemu marketingu, ki bo v Ljubljani vzpostavljen v začetku leta 2012. 

Pri decembrski akciji so sodelovali: Soven,  id:doma, Galerija Rustika, Čokoladnica Cukrček, Kraševka, Trgovina Ljubljanček,  Chicco,  Malalan,  Hiša Flamant,  DZS,  Etnogalerija Skrina,  Sten Time, Interrier Showroom.  Sneženi možakar - oblečen v obleko iz čiste volne (Trgovina Soven) je razdeljeval bombončke iz Čokoladnice Cukrček, in darilca DZS; id:doma pa ga je opremil z letaki, kjer ste našli različne decembrske popuste in presenečenja trgovcev v mestu Ljubljana! 

Mnogi ste ga ujeli tudi v objektiv in bi bili zelo veseli, če bi nam lahko poslali te slike! 

Srečno 2012! 






  Foto: Lenart 

Fotogalerija